ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ: Το παγωτό που παράγουμε είναι από φρέσκο, το πολύ τεσσάρων ημερών, Κρητικό κατσικίσιο γάλα. Αν θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας το καλύτερο δυνατόν προϊόν τότε είμαστε οι συνεργάτες που χρειάζεστε. Ο κατάλογός μας έχει πάνω από 350 γέυσεις και προσθέτουμε συνέχεια καινούριες. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας και με τον σεφ σας τις διατροφικές ανάγκες που έχετε να εξυπηρετήσετε ώστε να σας παράσχουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Μπορούμε να φτιάξουμε παγωτά ανάλογα με το μενού που θα σερβίρετε και με την εθνικότητα, θρήσκευμα και διατροφικές συνήθειες των πελατών που έχετε. Ακόμη, μπορούμε να σας παρέχουμε και ψυγεία-καταψύξεις υπό την μορφή χρησιδανείου, καθώς και διαφημιστικό υλικό. Έχουμε ακόμη και βούτες με ρόδες, ωστε να μπορείτε να εξυπηρετήσετε στην πισίνα σας ή στην παραλία, αν υπάρχει παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και σκίαση. Παρέχουμε παγωτά σε όλη την Κρήτη.

ΜΠΟΥΤΙΚ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ: Το παγωτό που παράγουμε είναι από φρέσκο, το πολύ τεσσάρων ημερών, Κρητικό κατσικίσιο γάλα. Αν θέλετε να προσφέρετε στους πελάτες σας το καλύτερο δυνατόν προϊόν τότε είμαστε οι συνεργάτες που χρειάζεστε. Ο κατάλογός μας έχει πάνω από 350 γεύσεις και προσθέτουμε συνέχεια καινούριες. Μπορούμε να συζητήσουμε μαζί σας και με τον σεφ σας τις διατροφικές ανάγκες που έχετε να εξυπηρετήσετε ώστε να σας παράσχουμε την καλύτερη δυνατή λύση. Μπορούμε να φτιάξουμε παγωτά ανάλογα με το μενού που θα σερβίρετε και με την εθνικότητα, θρήσκευμα και διατροφικές συνήθειες των πελατών που έχετε. Ακόμη, μπορούμε να σας παρέχουμε και ψυγεία-καταψύξεις υπό την μορφή χρησιδανείου, καθώς και διαφημιστικό υλικό. Παρέχουμε παγωτά σε όλη την Κρήτη.

ΠΑΓΩΤΑΡΙΑ: Αν έχετε το κατάλληλο μαγαζί για να φτιάξετε μία παγωταρία και θέλετε να προσφέρετε το καλύτερο προϊόν της αγοράς, χωρίς να έχετε τις σκοτούρες, τα έξοδα και την γραφειοκρατία της παραγωγής, τότε μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μπορούμε να σας παράσχουμε χύμα παγωτά (μέσα σε βάσκες) και εσείς θα ασχολείστε μόνο με την πώληση. Ο κατάλογός μας έχει πάνω από 350 γεύσεις παγωτών ενώ προσθέτουμε συνέχεια καινούριες. Το μαγαζί σας μπορεί να έχει τα χρώματά μας και διαφημιστικό υλικό από εμάς αλλά μπορείτε και να έχετε το δικό σας brand το οποίο μπορείτε να διαχειρίζεστε κατά το δοκούν. Παρέχουμε παγωτά σε όλη την Κρήτη.

FRANCHISE: θέλετε να συμμετάσχετε στην επιτυχία μας; Αν έχετε ή αν μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο χώρο, αν βάλετε τον μίνιμουμ εξοπλισμό εμείς θα είμαστε δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε το δικό σας I LOVE PAGOTO. Χωρίς εφ' άπαξ ποσό για ένταξη σε franchise (entry fee), χωρίς ποσοστά επί του τζίρου σας, χωρίς δικαιώματα εκμετάλλευσης. Εμείς θα σας παρέχουμε την ποιότητα και τα προϊόντα, τα χρώματα, την εμπειρία και το σήμα μας και μαζί θα σας βοηθήσουμε να αναπτυχθείτε και να πετύχετε τους στόχους σας. Η Κρήτη έχει 5 μεγάλες πόλεις, Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα. Η κάθε μία μπορεί να στηρίξει 2-3 franchisee καταστήματα, το Ηράκλειο έχει την δυνατότητα και για 4. Προλάβετε να εξασφαλίσετε την δική σας αποκλειστική περιοχή, εμείς θα σας εγγυηθούμε πως δεν θα υπαρχει κοντά σας ανταγωνιστής με τα προϊόντα μας. Παρέχουμε παγωτά σε όλη την Κρήτη.

ΚΑΦΕ - ΦΟΥΡΝΟΣ: Έχετε κάποιο καφέ ή φούρνο ή άλλους είδους κατάστημα, όπως ένας παιδότοπος και θέλετε να σερβίρετε χύμα παγωτό; Μπορούμε να σας προμηθεύουμε γεύσεις που θα επιλέξετε από τον κατάλογό μας που ξεπερνά τις 350 γεύσεις. Αν δεν έχετε δικό σας ψυγείο μπορούμε να σας παρέχουμε εμείς με την μορφή χρησιδανείου και να είμαστε κοντά σας για να σας βοηθήσουμε να προωθήσετε το προίόν. Παρέχουμε παγωτά σε όλη την Κρήτη.

ΧΟΝΔΡΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ: Αν έχετε ήδη αναπτυγμένο κάποιο εμπορικό δίκτυο, ή αν θέλετε να αναπτύξετε κάποιο εμπορικό δίκτυο στην Κρήτη και να προμηθέυετε σημεία πώλησης με χύμα παγωτό, τότε μπορούμε να συνεργαστούμε. Η μονάδα παραγωγής μας βρίσκετε στην Σούδα Χανίων, απ΄όπου μπορείτε να προμηθεύεστε καθημερικά τα παγωτά που χρειάζεστε. Είμαστε στην διαθεσή σας να ακούσουμε τις ιδέες σας και να δουλέψουμε μαζί σας.